Wie is Meisje Met de Parels?

Mijn naam is Carola, ik ben 39 jaar en woon in Margraten (tussen Valkenburg a/d Geul en Maastricht gelegen). Ook ben ik getrouwd met Maickel en trotse mama van 4 kids tussen de 1,5 en 8 jaar. 

Toen ik een kleine dame was las ik (tweedehands) modebladen van voor tot achter en was ik geïnspireerd door de glamoureuze foto's. Ik maakte zelfs behang in mijn slaapkamer van uitgeknipte advertenties van de mooiste merken, zoals Gucci, D&G en vele anderen. 

Tijdens mijn studie International Business ging ik een half jaar naar Milaan. Daar werd mijn liefde voor mode en interesse in tweedehands merkkleding alleen maar groter. Ik kon mijn hart ophalen in de mooiste vintage designer boutiques en kwam erachter dat dat mijn echte liefde was. Iets kopen was nog onbetaalbaar, maar ik snuffelde er maar wat graag rond tussen de prachtige items.

In 2021, ten tijde van de corona lockdown, had ik eindelijk tijd om mijn passie en ervaring in te zetten voor mijn eigen droom: Meisje met de Parels. Daarin kan ik mijn skills op het vlak van marketing en online content maken combineren met het vinden van de mooiste pre-owned items. Beter kan eigenlijk niet!  

Maar dat is niet de enige reden dat ik hier zo veel tijd en moeite in steek. Ik vind het belangrijk dat we op een duurzamere manier omspringen met de aarde en de mensen die erop leven, ook die mensen die het minder goed hebben. 

Door tweedehands kleding te kopen en dragen sparen we het milieu, want er worden minder kledingstukken weggegooid én er hoeven minder nieuwe spullen te worden geproduceerd. Stylish & verantwoord is dat dus! Je leest er meer over in onze missie

Met pre-owned tweedehands kleding kun je niet alleen op een originele en eigen manier voor de dag komen, het bespaart je een hoop geld ten opzichte van nieuwe merkkleding, die echt niet het volgende seizoen 'uit de mode' is, ook al willen de grote ketens je dat maar al te graag laten geloven!

Op sociale media zoals Facebook en Instagram deel ik niet alleen de nieuwste items uit de webshop, tips en tricks voor het stylen van pre-owned kleding, maar ook hoe ik de mooiste items vind in een kringloopwinkel.

Daarnaast schrijf ik regelmatig blogs om mijn liefde voor tweedehands kleding en online en offline shoppen met jullie te delen.

Ook hebben we een nieuwsbrief, zo kun je gemakkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwe parels en nieuwtjes rondom onze webshop. 

Sinds kort is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een shop & style sessie, waarbij ik voor jou een speciale selectie met items in jouw maat en stijl klaar hangt. Zo kun je ongestoord snuffelen in de tweedehands collectie van meer dan 1000 items! 

Veel plezier met duurzaam & stylish verantwoord shoppen!

Carola 

 

1 van 4